Listor

Utmaningar & Teman 2020

Teman 2019

Läsutmaningar 2018

fredag 1 april 2022

TBR april

 
Ja, med tanke på hur det har gått med min läsning det senaste, så undrar jag om det är någon idé att lägga in några böcker och e-böcker i TBRen överhuvudtaget. Kanske borde jag begränsa mig till ljudböckerna, de brukar ju funka. Jag tror att jag nöjer mig med att försöka läsa ut de fem påbörjade och i övrigt bara lista en bok, Förlorade själar som jag ska läsa för Månadens språk som är "östafrikanska". Nadifa Mohamed är från Somalia. När det gäller novellerna så fortsätter jag att läsa ur Lagerlöfs e-novellsamling Troll och människor I och Michail Bulgakovs Morfin. Bulgakov föddes i Kiev, så det kan ju passa.
Ljudböcker


Jag har tre timmar kvar på A Ghost in the Throat, så den ska jag lyssna klart på. Passar för Kaosutmaningen, Ní Ghríofa är irländska (punkt 8).
Fjärde och sista delen i Kerstin Ekmans romansvit Kvinnorna och staden. Den är rätt lång, 25 timmar ligger den rackaren på. Passar för Finish That Series


Andra delen av Elsie Johanssons romansvit om Nancy. Också för Finish That Series.Tredje delen av Kuopiosviten. Fler finns ännu inte översatta. För Finish That Series.Tredje och sista delen av Krönikor från Röda Klostret. Finish That Series.Anteckningar från en ö blir månadens Tove Jansson.Andra delen i Sofia Nordins serie. För Längst bak i läslistan.Moonglow är en av böckerna som lottades till De fyra årstiderna - vårMånadens Sherlock Holmes.
Om jag mot förmodan lyckas läsa Nabots sten, som inte hanns med i mars, så går jag vidare med del 4 i Jernbaneeposet. Om inte får den vänta. Finish That Series.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar