måndag 2 maj 2022

Bokslut april

 

Jaha ja! Pruttdåligt som vanligt. Här är fullt av halv- och olästa böcker ända sedan februari. Jag läste i alla fall Nadifa Mohameds Förlorade själar för Månadens språk som planerat i TBR:en. Några noveller var av Selma Lagerlöf och Michail Bulgakov har jag också läst. Jag hade i och för sig inte planerat för så mycket mer, men hoppades ju komma i kapp med de där som släpar efter. Det gjorde jag nu inte. Däremot läste jag två oplanerade diktsamlingar, en episk dikt, ett drama och en roman. 

 

 Ljudböckerna funkade som vanligt - förutom att jag gav upp Moonglow, som jag skulle ha lyssnat på för De fyra årstiderna. Jag började lyssna flera gånger men kunde omöjligt komma in i den, dessutom hade inläsaren en fruktansvärd bräkig amerikanska som höll på att göra mig galen. Nu är den bortplockad från Storytelbokhyllan. Jag tänker sannerligen inte göra våld på mig själv.

I stället lyssnade jag färdigt på Elsie Johanssons serie om Nancy, som ingår i Finish That Series, och började lyssna på Louise Erdrichs The Sentence, som är kortlistad för Women's Prize for Fiction.

3 kommentarer:

  1. varierande läsning, hittade inte Schubert i Vinterresan...

    SvaraRadera
  2. Kaosutmaningen klar:
    http://hannelesbibliotek.blogspot.com/2022/05/kaosutmaningen-2022-klar.html

    SvaraRadera

TBR december

  I december, när det är mycket julstökande, brukar jag hinna med att lyssna en hel del, men det behöver vara lättillgängliga saker. Det bli...