söndag 31 mars 2024

Längst bak i läslistan #5

Jag har kommit av mig med den här serien. Från #4 hade jag Erik XIV av Herman Lindqvist oläst, men den klämde jag i februari, när jag plötsligt inte klarade att fokusera på engelska. I nästa trippel (opublicerad) ingick Barnbruden, som jag började lyssna på i februari, men det var då sannerligen inte min grej. Gud så tramsigt! Jag gav upp. I stället lyssnade jag på Två systrar av Åsne Seierstad, som också ingick i trippeln. Den tredje boken var inplanerad i mars, Min oskuld och Pearl Harbor av Charles Bukowski. New York-trilogin av Paul Auster, nästa i tur, klarade jag av i januari. Heja mig! Nu är det dags för en ny trippel, tänker jag, och så får vi se när jag blir klar med den.


Jag tror att jag sparade ner den här för att den vunnit Årets bok. Vi får väl se om det är något för mig.Nej, jag har faktiskt inte läst den här än. 


Austen är ju kul. Vi får se om jag klarar uppläsningen eller om jag tvingas byta till engelska - och om jag i så fall orkar hålla fokus. 


2 kommentarer:

  1. Ensam på mars tyckte jag riktigt mycket om :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ok, ska försöka klämma den lite snart då!

      Radera

TBR juli

  Jag har jobbat ihjäl mig. Pust! Men nu ska jag snart åka upp till buan med sista laddningen djur och ha lite ledigt.  Juni blev ett botten...