fredag 24 december 2021

Fem en fredag - God jul!

 

Idag, på julafton, nöjer sig Elisa med en fråga

Hur kommer du fira idag, precis så som du vill?

Det blir jag, barnen och deras far. Jag bjöd in hans nya också, men hon var lite för blyg. De har inte träffats så länge, så hon känner inte barnen heller. Svägerskan jobbar över jul, så tyvärr kommer inte hon och svågern upp i år. Förra året sov kära exet kvar, så vi kunde sitta och spela hela kvällen och dricka lite glögg och whisky, men det lär han inte göra i år när hans käresta sitter hemma och väntar. 

Det hade varit trevligt om vi var några fler, men det blir nog bra ändå. Ungarna och jag får ha spelkväll själva i stället.

Nu måste jag fixa brunkålen...

God jul alla!

8 kommentarer:

 1. vi ska äta jullunch med mellansonen, träffar den yngsta annandag, önskar en fin jul!

  SvaraRadera
 2. Lite glögg och whisky får det nog bli för mig också ikväll :)

  SvaraRadera
 3. men det verkar ju bli en fin jul ändå. visst brukar en vara ganska många på julen. det är vi i år och det känns jättebra efter en jul utan barn och barnbarn. vår brunkål blev jättefin. god fortsättning!

  SvaraRadera
 4. Hoppar frågan idag, upptäckte den nu, och lite trött, men kollar runt och önskar fortsatt skön jul!

  SvaraRadera
 5. Till att börja med önskar jag dig en god fortsättning på julen:-)
  Så himla kul att du har ett gott förhållande till exet och att ni kan umgås.
  Förstår fullständigt att hans nya flamma inte känner sig bekvämt med att vara hos dig. Det skulle du troligen inte heller göra om exet bjudit dig och barnen hem till sig och den nya.
  Så helt okej!
  Tror nog att ni löste det hela perfekt ändå.

  SvaraRadera
 6. Härligt att kunna fira jul med sina ex tycker jag! Synd att den nya inte passade på att lära känna er, en superbra dag när de flesta är glada och stämningen på topp. Ha en underbar jul!

  SvaraRadera
 7. Det är härligt att lära just att föräldrar kan ha en bra relation till varandra även när man är ex. Hans ny kommer säkert med nästa jul när hon lärt känna alla bättre.
  Ha en fortsatt trevlig julhelg ��

  SvaraRadera
 8. Hoppas ni hade ett fint firande!

  SvaraRadera

Längst bak i läslistan #6

Jaha ja, då har jag klämt de tre böckerna i Längst bak i läslistan #5 och det är dags för en ny trippel med böcker som ligger längst bak i ...