fredag 6 mars 2020

Helgfrågan - vecka 10


Dags för helgfråga från Mia.

Har ni någon bokryggspoesi?

Min första tanke när jag såg den här frågan var: Näpp, det här är inget för mig. Jag hoppar över denna vecka. Sedan började jag gå igenom bokhyllorna, upp och ner, ner och upp, och jag har haft vansinnigt roligt. En del sommarlängtan blev det. Och ja, jag har generellt svårt att begränsa mig.


I fjärilarnas tid, jag går tills morgonen gryr
Livslinjer i säkert förvar under skinnetSnöns rike, bleknande berg, vinterträdgården
Minnet av vatten, markens gröda, ett annat livTre apor under frangipaniträdet den ödesdigra natten
Ormen, främling i paradiset
Cries unheardUtsikt från ett torp
Harungen utanför min gärdsgård
Syrenernas tid
Saknad


Bonusfråga:  Hur håller ni humöret uppe i dessa oroliga tider?

Ja, jag vet inte om de är oroligare än de brukar. Det är väl coronaviruset då. Farligare i trafiken och med en stillasittande livsstil i så fall. Så jäkla virulent är det ju inte - men det kan förstås mutera.

Idag har jag fnissat åt fåniga inlägg på FB.
(Herregud! 47 tweets och retweets senaste dygnet. Jobbar inte människan?)

7 kommentarer:

 1. Det blev ju massa fin poesi hos dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams. Efter att ha varit i förhållande med Anderson i åratal, han slöt mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problemproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Älska trollformler
   2) Lost Love Spells
   3) Stoppa skilsmässor
   4) Giftermål
   5) Graviditet spell
   6) Uppdelningar
   7) Dödsförtroll
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Oj, du fick ju till mycket bra poesi där! :)
  Huruvida man anser tiderna oroliga eller ej beror kanske på vilken livssituation man befinner sig i, tänker jag. Lättare att hålla ifrån sig det som känns hotfullt för de som känner sig trygga... vilket förstås inte alla gör.

  SvaraRadera
 3. Alla dikterna andades verkligen sommarlängtan, så fint!

  SvaraRadera
 4. Så fin poesi du fick till av titlarna! :)

  SvaraRadera
 5. Jösses vilken poesi du fick till

  SvaraRadera

TBR juli

  Jag har jobbat ihjäl mig. Pust! Men nu ska jag snart åka upp till buan med sista laddningen djur och ha lite ledigt.  Juni blev ett botten...