torsdag 2 april 2020

Månadens språk - sammanfattning mars


Dags att sammanfatta den gångna månadens språk som var japanska. Själv har jag haft en bedrövlig månad rent läsmässigt och bara lyckats klämma en japan - och inte den jag planerade. Eftersom jag inte har lyckats läsa på vanligt vis i någon högre utsträckning (en eufemism för knappt läst alls) så valde jag en ljudbok istället för stackars Oe, som visst alltid blir satt på undantag.


Jag tyckte jättemycket om Kafka on the Shore, som dessutom var ypperligt inläst, men har inte hunnit skriva om den än. Faktiskt hade jag god lust att kasta mig över The Wind-up Bird Chronicle och Norwegian Wood omedelbums, men det var ju så mycket annat inplanerat som jag ville hinna med. Jag är som bekant väldigt svag för böcker med magiska eller övernaturliga inslag och de förefaller Murakami ha i de flesta av sina böcker - eller? Jag har tidigare bara läst Sputnik älskling och novellsamlingen Män utan kvinnor.

Jag hade verkligen hoppats hinna läsa både en Oe och en Mishima och helst en omläsning av någon  Kawabata också, men nu blev det som det blev.

Vad har ni läst?


4 kommentarer:

  1. Jag är inte med i den utmaningen, men ville bara säga att det är roligt att se inlägg från dig igen <3

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du tyckte om den! Jag tyckte jättemycket om den när jag läste den :)

    SvaraRadera

TBR juli

  Jag har jobbat ihjäl mig. Pust! Men nu ska jag snart åka upp till buan med sista laddningen djur och ha lite ledigt.  Juni blev ett botten...