tisdag 11 maj 2021

Tisdagstrion - Guld, silver eller annan metall

 

Dags för tisdagstrio som utgår från Ugglan & Boken och som jag tyvärr missat i några veckor. Men nu ligger jag platt fall i covid - det var väl onödigt, bara några dagar före 2:a vaccindosen - så nu finns det tid. Denna tisdag är temat Guld, silver eller annan metall i titelnLibyske tuaregen al-Konis underbara bok om en man och hans älskade kamel.Pavers serie om fem delar handlar om Hylas och Pira i området runt Medelhavet under bronsåldern. Väldigt spännande med en del övernaturliga inslag. För 9-12 år.Jag har inte läst Svart som silver, däremot läste jag helt nyligen Medan giftet verkar, och den gav mersmak. 

9 kommentarer:

 1. al - Konis har jag faktiskt och även Bruno K. Öijer. Bronspojken känner jag inte till

  SvaraRadera
 2. Jag har inte läst någon av dem, vilket var lite synd. Jag hade behövt Bronsdolken till min trio 🙂

  SvaraRadera
 3. Känner inte till någon av böckerna i din trio. Tack för tips!

  SvaraRadera
 4. Guldsand är beställd på biblioteket så snart har jag den här. Bruno K Öjer har jag aldrig läst, men sett och hört för länge sedan.

  SvaraRadera
 5. Svart som silver har jag läst, gillade den :)

  SvaraRadera
 6. Du får krya på dig! Tack för tipsen!

  SvaraRadera
 7. Hoppas du snart är på benen igen. Och visst var det onödigt att få covid kort tid före andra vaccindosen. Men det finns ingen rättvisa med det här viruset. Guldsand låter annorlunda och intressant.

  SvaraRadera
 8. Guldsand blir jag riktigt nyfiken på! Krya på dig!

  SvaraRadera
 9. Paver skriver ju riktigt bra. Känner dock inte till någon av titlarna. Tack för tips! Och hoppas du snart kryar på dig.

  SvaraRadera

TBR juni

Nej, det gick inte så hejans bra med majs TBR heller. Över sommaren är jag - på egen begäran - utlånad till en vårdcentral som ligger betydl...