söndag 1 september 2019

Helgfrågan v 35


Sist ut? Denna helg undrar Mia i bokhörnan:

Hur länge har du bloggat?

Jag har bloggat sedan hösten 2002, jag minns det eftersom jag bara några dagar efter att jag börjat skriva fick bekräftat att jag var gravid med min första. Först skrev jag på sådana där bloggsamlingar. Den första kan jag rakt inte komma på namnet på. När ett troll tog över och saboterade hela siten flyttade jag till Hypodea. Efter ett tag saknade jag att kunna lägga upp bilder så då kompletterade jag med en plats på Fallfrukt där jag lade upp bilder med korta texter. I augusti 2009 skaffade jag så en egen blogg, Scylla. Bokbloggen är däremot ganska ny, bara 1½ år gammal ungefär. Scylla/Skylla har jag hetat hela tiden, utom på Fallfrukt, där var det Bastet.

Bonusfråga: Lyssnar du på Spotify? Tips på någon bra lista.

Ja, jag lyssnar på Spotify, men musiklyssnandet har alltmer kommit att ersättas med boklyssnande. Jag lyssnar bara på egna spellistor, så tyvärr inga tips.

6 kommentarer:

 1. lyssnar inte så mycket på musik aktivt, maken spelar saxofon hemma... jo, jag var med på AoT, har många vänner därifrån, vilka jag har träffat i verkliga livet, nu bloggar jag mest om böcker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var ett riktigt kärngäng där. Själv stod jag lite i utkanten och tittade på :)

   Radera
 2. Bloggveteran i alla fall, även om bokbloggandet är nytt :)
  (Ingenting att se är inte en deckare. Just saying...)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, 17 år blir det ju faktiskt. Det är en del.
   Ok, då kanske jag ska sikta på den :)

   Radera
 3. Jag blir jätteimponerad av folk som hållit på så länge och bloggat!

  SvaraRadera

TBR juli

  Jag har jobbat ihjäl mig. Pust! Men nu ska jag snart åka upp till buan med sista laddningen djur och ha lite ledigt.  Juni blev ett botten...