lördag 14 september 2019

Veckans mening, vecka 37


Veckans mening utgår från Robert på Mina skrivna ord. Dela med dig en mening från veckans läsning, en mening som fått dig att stanna upp.

Efter ett försök att gå upp till 75%, som inte föll ut så väl, är jag nu så trött att jag fått svårt att läsa - och faktiskt även lyssna. Till följd av detta har jag knappt läst alls senaste veckan och det jag höll på att läsa fick jag byta ut till Damernas detektivbyrå, som är lättillgängligt nog för att jag ska klara av det, om än i små portioner. Så nu får det bli mer Mma Ramotswe, jag har liksom inget annat att bjuda på.

Snakes did that; most of the time they kept out of your way but when it was very hot and they had business to attend to, the ground over which they moved was theirs, not yours, and you had to watch out for them.

Den livsvisdomen! Den ödmjukheten!


6 kommentarer:

 1. En väldigt vacker mening. Den boken har jag också läst. Minns att jag tyckte om den. Hoppas du kan vila upp dig i helgen, att öka i tid kan vara väldigt tufft!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag har gjort mitt bästa genom att gå på 50-årsfest och dricka för mycket vin ;)

   Radera
 2. Det tar nog tid att nå den insikten.

  Ta det lugnt. Ingen vinner på att du sliter ut dig. Däremot förlorar du.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag försöker. Men jag vill ju så gärna vara frisk och jobba som vanligt.

   Radera
 3. Hoppas du får vila ordentligt i helgen och kom ihåg att ta hand om dig.

  SvaraRadera

TBR juni

Nej, det gick inte så hejans bra med majs TBR heller. Över sommaren är jag - på egen begäran - utlånad till en vårdcentral som ligger betydl...