fredag 2 november 2018

Helgfrågan vecka 44


Barnen har hämtats av far sin men jag får likväl ingen ledig helg. Jag har beredskap i morgon och eftersom jag har för lång inställelsetid blir jag så illa tvungen att åka in till jobbet och stanna där hela dagen. Suck! Jag hade verkligen behövt lite tid för återhämtning. Nu sitter jag här och ölar, ha ha! Min stora passion för närvarande är nämligen Falcons röda alkoholfria öl.

Och för första gången tänkte jag idag haka på Helgfrågan hos Mia. Denna vecka undrar hon:

Firar ni Halloween? 
Bonusfråga: Gillar du att läsa skräckböcker?

Jodå, jag har ju - trots min aktningsvärda ålder - ganska små barn, så här finns en stor pumpa med ljus i, några mindre "flergångspumpor" likaledes med ljus i, spindelnät med spindlar som gardin i ett fönster, fladdermöss fasttryckta på en fönsterruta, en lysande spökgirlang, två hängande spöken samt pumpa-, spök- och fladdermusgirlanger i papper. Därtill svarta sugrör med pumpor på, Halloweenservetter och spök- och pumpglitter strött på bordet. Ha ha! Varsin döskalle med godis fick de också, telningarna.

Själv är jag för gammal för att ha någon relation till Halloween, men varför inte fira om man har chansen? Det behövs något som piggar upp så här sent på hösten. Och jag minns hur viktigt det var för mig när jag var barn, då tiden gick långsamt och en termin var evighetslång, att ha några tydliga "milstolpar" på vägen.

Skräckböcker? Nej gudbevars! Jag är ju så förskräckligt harig av mig. Det blir Nelly Rapp med 7-åringen, på sin höjd :)


Nedan min 7-åriga lilla vampyr när jag hämtat hem henne från Halloweendiscot i veckan.


5 kommentarer:

 1. hösten är lång och mörk, trevligt med lite fest.

  SvaraRadera
 2. Vilken lite gullig vampyr. Skräck är smak som inte passar alla.

  SvaraRadera
 3. Jag vill läsa skräck, men är alldeles för lättskrämd.

  SvaraRadera
 4. Lite pynt och godis blir det här också!

  SvaraRadera

TBR juli

  Jag har jobbat ihjäl mig. Pust! Men nu ska jag snart åka upp till buan med sista laddningen djur och ha lite ledigt.  Juni blev ett botten...