lördag 9 november 2019

Tomten, jag har varit snäll i år

Jag lånar denna från Vargnatt, som i sin tur lånade den av Heffas bokstund:

Böcker jag hoppas att tomten kommer med.

Ja, nu är det ju så, att om det ska ligga några paket till mig under granen, då får jag köpa dem själv. Så det gör jag :) I år har jag tänkt att lämna en bok till var unge och be dem slå in dem till mig, så får jag i alla fall tre paket att öppna. Sen blir det ju några oinslagna böcker också förstås *host*.

Eftersom jag redan har hysteriskt mycket böcker, varav ett bedrövande stort antal olästa, så har jag beslutat mig för att det blir bokköpstopp 2020. Men i "stressen" över detta måste jag erkänna att det har blivit väl många bokinköp nu i slutet av året. Inte mycket nytta med köpstopp under ett år, om man bara flyttar tidpunkten för inköpen och egentligen inte minskar på dem :(

De här tre ska barnen få slå in åt mig:


Den här boken fick jag nys om via Astrid Terese på Betraktninger. Hon hade med den i En smakebit på søndag. Det finns en A Poem for Every Day of the Year också.House of Leaves har Vargnatt skrivit/pratat om vid flera tillfällen och jag har blivit alltmer nyfiken för varje gång.Den här har jag nog träffat på medan jag klickat runt på Bookdepository. En utomordentligt vacker bok, egentligen för barn, tror jag. Vem kan motstå en hel flock med steglitser? Inte jag!

3 kommentarer:

 1. barnböcker kan vara hur fina som helst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är nog som det sägs, att en bra barnbok är läsvärd för alla.

   Radera
 2. Vad kul att du blivit så pass nyfiken på House of Leaves! :D A Poem for Every Night of the Year har jag också kikat på och har på min önskelista på Bookdepository :)

  SvaraRadera

TBR juli

  Jag har jobbat ihjäl mig. Pust! Men nu ska jag snart åka upp till buan med sista laddningen djur och ha lite ledigt.  Juni blev ett botten...