tisdag 12 oktober 2021

Tisdagstrion - Blått

 

Blått är temat i Ugglan & Bokens tisdagstrio denna vecka. Det är frestande att ta med Maja Lundes Blå, men jag tror nog att någon annan gör det, så jag väljer några andra.


Jag har bara läst två titlar av Mia Couto, varav detta är den ena, men jag har fler som väntar i hyllan. Han är fantastisk.
Jag har kommit så långt att jag har skaffat mig ett ex, men jag har inte hunnit läsa. Ser mycket fram emot den.Nä, jag har fortfarande inte kommit till skott med denna. Det är bedrövligt. Jag tror att jag kommer att tycka om den. Jag måste komma över den där första uppförsbacken bara, för lite tar det allt emot med norskan. Jag tror inte att den finns översatt, men nog ska vi klara av lite norska allesammans. 

8 kommentarer:

 1. Mia Cuotos bok har jag i alla fall i min läslista. Ingen av de här tre böckerna har jag läst. Men att läsa på norska tvekar jag inför.

  SvaraRadera
 2. Helt okända böcker för mig. Tack för tipsen!

  SvaraRadera
 3. Mia Couto står sedan länge på min läslista. klart att det går att läsa norska! men just nu håller jag på med danska

  SvaraRadera
 4. Helt okända titlar för mig. Visst borde vi läsa mer på norska. Norrmännen läser ju svenska böcker på originalspråk.

  SvaraRadera
 5. Tre för mig okända böcker. Det är inte klokt så många böcker det finns 🙂

  SvaraRadera
 6. Jag har läst en annan bok av Couto och skulle gärna läsa fler!

  SvaraRadera
 7. Haha tänkte inte ens på Blå av Lunde, den borde ju ha varit självklar! Har inte läst någon av dina tre, blev väldigt förtjust i omslaget på sista :)

  SvaraRadera

TBR juni

Nej, det gick inte så hejans bra med majs TBR heller. Över sommaren är jag - på egen begäran - utlånad till en vårdcentral som ligger betydl...