fredag 1 april 2022

Bokslut mars

Mars har varit en rent bedrövlig månad belastningsmässigt. Jag har jobbat och jobbat och jobbat... Första boken läste jag ut den 21:a (!) Jag hoppades hinna läsa i kapp när jag åkte ner till mamma i slutet av månaden, men hon satte på TV:n på högsta volym så snart jag hade lite ro för att läsa, trots att hon egentligen inte tittade. Jag höll på att bli galen. Så mycket läst blev det med andra ord inte och det jag faktiskt läste låg utanför TBRen. Tre Selma-noveller i stället för en och två ryska noveller i stället för en, en diktsamling, Kristina Lugns Hundstunden och så Strindbergs lilla röda. Inte en enda av de planerade böckerna - förutom novellerna - har jag läst ut men bredvid mig ligger fem påbörjade, i vissa fall nästan klara, böcker. Jag hoppas hinna läsa ut några av dem i helgen. 

 


Ingen medverkan i "veckoutmaningarna" har det heller blivit och inga inlägg. Gah vad trist!

Ljudböckerna har det gått bra med i alla fall och jag har lyssnat på alla de planerade, inklusive den 47 timmar långa Svärdets makt (del 3 i Game of Thrones) och fem extra Sherlock Holmes. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

TBR juli

  Jag har jobbat ihjäl mig. Pust! Men nu ska jag snart åka upp till buan med sista laddningen djur och ha lite ledigt.  Juni blev ett botten...