torsdag 23 december 2021

Helgfrågan vecka 51

 


Helgfrågan utgår från Mia, som sannolikt inte sitter i sin bokhörna utan far runt som ett torrt skinn och fixar jul. Det har jag också gjort, men nu har jag slagit mig ner en stund innan jag kryper till kojs.

Helgfrågan julspecial: Tipsa om en bok du läser eller har läst?


Jag har en liten snutt kvar på Djurens språk som är otroligt intressant och lättillgänglig. Ja, bara för att vi inte har förstånd och sinnen nog att uppfatta djurs kommunikation, så betyder ju inte att den inte existerar. 


För några dagar sedan lyssnade jag på Nattexpressen - lite synd att jag missade illustrationerna; omslaget är ju väldigt fint. En "adventsbok" om 24 kapitel som förvisso utspelar sig i juletid, men inte är speciellt julig. Jag tyckte att den var väldigt fin och berörande. 

5 kommentarer:

  1. jag tror absolut att djur kommunicerar. med oss också om vi lyssnar ordentligt. Djurens språk låter som en mycket intressant bok

    SvaraRadera
  2. Tja, jag tror mig kunna kommunicera med min hund och katt i varje fall. Tror vi förstår varandra hyfsat väl. ;) Karin Erlandsson skriver bra, men Nattexpressen har jag inte läst.

    SvaraRadera

TBR juli

  Jag har jobbat ihjäl mig. Pust! Men nu ska jag snart åka upp till buan med sista laddningen djur och ha lite ledigt.  Juni blev ett botten...